Notícies 2014

- Pere Sampol rebrà demà a Brussel·les un premi dels exiliats ruandesos per haver treballat per la pau als Grans Llacs d’Àfrica (07/03/2014)
- Més d'un centenar de persones reten homenatge a Emili Darder (23/02/2014)
- El Parlament Europeu finançarà el càlcul de la balança fiscal de les Illes Balears amb la UE a través de la Fundació Emili Darder (14/02/2014)


Més d'un centenar de persones reten homenatge a Emili Darder

Aquest diumenge s'ha duit a terme un acte homenatge davant el Mur de la Memòria per recordar la figura del darrer batle republicà de Palma, qui va ser afusellat per les tropes feixistes el 24 de febrer de 1.937.

L'escriptor Biel Mesquida ha estat l'encarregat de recordar l'obra i el llegat que encara avui en dia perdura a la nostra ciutat i la personalitat i la figura d'un home "bo i culte" que cal tenir viu també en el nostre temps. S'ha recordat a Emili Darder, així com també els altres tres republicans que van ser afusellats al seu costat: Alexandre Jaume Rosselló, Antoni Mateu i Antoni Maria Ques.

Més d'un centenar de persones s'han reunit davant el Mur de la Memòria del Cementiri de Palma amb la presència dels destacats representants de les entitats i organitzacions convocants. Entre d'altres, Biel Barceló, Pere Sampol, Antoni Marimón, Miquel Rosselló, Joan Lladó, Cati Sweeny o Maria Antònia Font.

Parlament unitari, a càrrec de Biel MesquidaCercador
Vols rebre informació